Meer ondernemen met

Vacatures bij LIOF

Business Developer Agrofood

Business Developer Agrifood 

32 – 40 uren per week. Start vanaf maart. Locatie Venlo

Ideeën van de grond krijgen, pionieren, snelle samenwerking en werken in een open sfeer.

De functie
Je bent een linking pin en het eerste aanspreekpunt voor relevante stakeholders van binnen en buiten de regio. Jou maken ze niks wijs op het gebied van agrofood. Je werkt intensief samen met de collega’s en zorgt zo voor cross-overs met andere sectoren. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Het identificeren, initiëren, ontwikkelen en begeleiden van regionale innovatie- en investeringstrajecten op het gebied van agrofood.
 • Het screenen en beoordelen van ideeën op potentiële businesskansen.
 • Het ontwikkelen van kansrijke business development cases samen met de ondernemer.
 • Het ondersteunen van start-ups en MKB’ers bij het realiseren van innovaties en investeringen door inzet van netwerk, kapitaal en kennis van de branche.

Jouw profiel 

 • 2 tot 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de driehoek van bedrijfsleven, kennis- en onderzoeksinstellingen en overheid, met een zwaartepunt op bedrijfsleven;
 • Ervaring in of overtuigende affiniteit met de agrofoodsector, idealiter ook met future farming;
 • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige of agrofood richting;
 • Gericht op samenwerken en in staat in korte tijd productieve relaties op te bouwen en deze te onderhouden, ook op politiek-bestuurlijk niveau;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, bij voorkeur ook Duits;
 • Verder ben je zelfstandig, betrokken, initiatiefrijk en nieuwsgierig;
 • Je bent in staat op een juiste manier met meerdere belangen om te gaan.

Ons aanbod

Je krijgt een uitdagende rol met volop ontwikkelingsmogelijkheden en eigen inbreng binnen een toonaangevende organisatie van maatschappelijk en economisch belang in Limburg. Je werkt binnen een team van agrofood collega’s met Venlo als standplaats. LIOF biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een marktconform bruto maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring (max. € 50.000 per jaar). Gestart wordt met een tijdelijke aanstelling van één jaar. 

Over LIOF 
Vijftig gedreven mensen. Rijp en groen. Geïnspireerd door de kracht van Limburgse ondernemers. Samen vormen ze een enthousiast team met maar één doel voor ogen: kansen creëren. Ze onderhouden de lijntjes in LIOF’s ecosysteem actief. En zo profiteert het Limburgse MKB volop van enerzijds hun frisse blik en anderzijds hun schat aan ervaring. Zelfstandig opererend zijn ze altijd uit op resultaat: zij willen de volgende stap zetten, met en voor de Limburgse ondernemers. LIOF biedt hen daarbij een ideale combinatie van teamspirit en individuele verantwoordelijkheid. LIOF is dan ook dé werkgever voor hen. Kom jij ons versterken?

Meer weten?
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen en sluit jouw achtergrond aan bij wat wij zoeken? Delfin helpt ons bij het selecteren van de juiste kandidaat. Je kunt je motivatiebrief met CV sturen naar Nienke Gruijters van Delfin. Wil je meer informatie over de procedure of de vacature, neem contact op via +31 (0)43 328 5110 of +31 (0)6 41 87 05 05. 

 

Solliciteren

 

 

LIOF_URBAN_PONICS_LR.jpg

Ik heb interesse!

Solliciteren

Wil je meer weten over het werken bij LIOF? Kijk dan hier.