Meer ondernemen met

Vacatures bij LIOF

Business Developer Agrofood

Business Developer Agrifood 

Introductie 
Namens LIOF zoeken wij een Business Developer Agrifood. 

Organisatie 
Als ontwikkelingsmaatschappij stimuleert LIOF de economische structuurversterking in Limburg, is (mede) aanjager van innovatie en creëert samen met de ondernemers groei en banen. LIOF is de uitvoeringsorganisatie van het regionaal economisch beleid voor de provincie Limburg. Dit doet zij namens het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Provincie Limburg. 

Bij LIOF werken 50 medewerkers. In de manier van werken laten zij zich steeds leiden door hun kernwaarden klantgericht, ondernemend, resultaatgericht, deskundig en betrokken. 
De dienstverlening is primair gericht op MKB-bedrijven in Limburg en (buitenlandse) organisaties die zich in Limburg willen vestigen. De diensten zijn gebaseerd op 3 pijlers, te weten kennis, netwerk en kapitaal. 

LIOF is in 2017 gestart met een AgriFood team. Dit team bestaat inmiddels uit een Sector Developer en een Business Developer.

Functie 
Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het:

  • Identificeren, initiëren, ontwikkelen en begeleiden van regionale agrofood innovatie- en investeringstrajecten;
  • Screenen van ideeën op potentie en kansen voor business en deze in samenwerking met de ondernemers ontwikkelen tot kansrijke en financieringsgerede innovatieprojecten en business development-cases, inclusief de bijbehorende ondernemers- en kennispartnersconsortia;
  • Het ondersteunen van start-ups en MKB-bedrijven bij het realiseren van innovaties en investeringen door inzet van netwerk, kapitaal en kennis van de branche;

Je werkt intensief samen met de collega’s binnen LIOF om ook cross-overs te realiseren met collega’s die de focus hebben op andere sectoren. Je werkgebied in deze functie is Limburg breed. Netwerken speelt in deze functies een belangrijke rol, je bent een linking pin en eerste aanspreekpunt voor relevante stakeholders van binnen en buiten de regio voor de sector Agri Food. 

Functie eisen 
Wat het je nodig om deze uitdaging aan te kunnen gaan:

  • 2-5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de driehoek van bedrijfsleven, kennis- en onderzoeksinstellingen en overheid, met een zwaartepunt op bedrijfsleven;
  • Ervaring in of overtuigende affiniteit met de Agrifood sector, idealiter ook met future farming;
  • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige of Agrofood richting;
  • Gericht op samenwerken en in staat in korte tijd productieve relaties op te bouwen en deze te onderhouden, ook op politiek-bestuurlijk niveau;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, bij voorkeur ook Duits;
  • Verder ben je zelfstandig, betrokken, initiatiefrijk en nieuwsgierig;
  • Je bent in staat op een juiste manier met meerdere belangen om te gaan.

Aanbod 
LIOF biedt je de kans om het verschil te maken binnen de Limburgse economie. Je krijgt een uitdagende rol met volop ontwikkelingsmogelijkheden en eigen inbreng binnen een toonaangevende organisatie van maatschappelijk en economisch belang in Limburg. Je werkt binnen een team van Agri/Food collega’s met als standplaats Venlo. LIOF biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een marktconform bruto maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring ( max €50.000 per jaar). Gestart wordt met een tijdelijke aanstelling van één jaar. 

Inlichtingen 
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen en sluit jouw achtergrond aan bij wat LIOF zoekt? Deze vacature is exclusief bij Delfin belegd. Je kunt je motivatiebrief en CV richten aan Nienke Gruijters van Delfin Executives. Wil je meer informatie over de procedure of de vacature, neem contact op via 043 328 5110 of +31641870505. 

Solliciteren

 

 

LIOF_URBAN_PONICS_LR.jpg

Ik heb interesse!

Solliciteren

Wil je meer weten over het werken bij LIOF? Kijk dan hier.