Meer ondernemen met

Testimonials

3 vragen aan Ojo Meijers, TaxiTender

"Als ondernemer zie ik mezelf vooral als de schakel, de lijm en de verbinder"

Wat voegt TaxiTender toe aan Limburg?
Ondanks dat ik “import” ben, vind ik Maastricht een hele fijne plek in Nederland om te wonen. Veel mensen van buiten Limburg zouden hier ook best willen wonen. Vaak weerhoudt de beperkte werkgelegenheid ze om zich hier te vestigen. Daarom denk ik dat elke nieuwe onderneming die zich in Limburg vestigt, bijdraagt aan een sterker en aantrekkelijker Limburg. Met TaxiTender is Limburg een nieuwe en internationaal opererende onderneming en werkgever rijker. Juist ook vanwege dat internationale karakter van zowel Limburg als TaxiTender, denk ik dat dit een prachtige match is.

Ik ben een ondernemer die…
Als ondernemer zie ik mezelf vooral als de schakel, de lijm en de verbinder tussen TaxiTender en van mensen binnen en buiten de organisatie. Ik (ver)bouw graag organisaties in samenwerking waarbij we werken met een duidelijke doelen die ons kader vormen. Beslissingen nemen is ook makkelijker als je een duidelijk kader hebt. Alle teamleden krijgen veel vrijheid om te bepalen hoe ze hun doelen behalen. Ik geloof dat je mensen motiveert door ze vrijheid, verantwoordelijkheid te geven, maar ook door ze de doelen voor ogen te laten houden. Dat is belangrijk, want alleen als ieders inzet voor gericht is op het halen van hetzelfde doel, krijgen we optimale resultaten voor onze inzet en dat motiveert weer.

Welke deur opende LIOF voor mij…
TaxiTender staat door de uitbreiding van nieuwe en bestaande internationale partnerships aan de vooravond van een onstuimige groeiperiode. Wij staan voor de uitdaging om die groei in goede banen te leiden. LIOF maakt het mogelijk voor ons om verder te investeren in de groei, maar ook aandacht te geven aan de beheersing van die groei in de komende jaren. De afgelopen anderhalf jaar is er relatief veel tijd en moeite gaan zitten in het werven van nieuwe funding. Dat gaat ten koste van de tijd en energie die je kunt steken in de ontwikkeling van de organisatie. De participatie van LIOF en LBDF zorgt er voor dat we ons daar nu wel volledig op kunnen gaan richten.


TaxiTender is gevestigd in Maastricht en biedt binnenkort wereldwijd toegang tot vooraf geboekte, betaalbare vliegveldtransfers via de boekingsoplossingen van Amadeus. Deze samenwerking stelt reizigers in staat vliegveldtaxi’s vooraf te boeken, tegelijkertijd met het boeken van hun reis via een reisbureau of op websites van luchtvaartmaatschappijen of vliegvelden.