Meer ondernemen met

Testimonials

3 vragen aan Martijn Ildiz, IM Efficiëncy

"Voor ons bood LIOF de sleutel naar de volgende fase op een manier die verder gaat dan enkel financieel"


Wat voegt IM Efficiëncy toe aan Limburg?
Met logistiek als één van de speerpunten van LIOF wordt Limburg verrijkt met mooie projecten op dat gebied. Om een sterke en concurrerende logistieke hub te creëren, dient de infrastructuur en kwaliteit van vervoer geoptimaliseerd te worden. IM Business Group focust zich op innovaties die leiden tot een efficiënter logistiek proces. Een belangrijk onderwerp daarbij is verduurzaming van de supply chain, om zodoende oplossingen te presenteren die leiden tot een besparing in geld voor de gebruikers, minder CO2- en roetuitstoot en daardoor en schoner vervoer en dus ook een schoner milieu voor ons allemaal.

Ik ben een ondernemer die…
...geniet van datgene waarmee hij bezig is. Ik krijg energie van de grote verscheidenheid aan activiteiten die ik mag verrichten voor de onderneming. Ondertussen leer ik constant bij van situaties en mensen, daar kan geen collegebank tegenop… Bovendien ben ik niet van plan om het pad van initieel idee naar marktlancering alleen te bewandelen; samen met een fraai team werken aan de verwezenlijking van onze doelen is fantastisch!

Welke deur opende LIOF voor mij?
LIOF is één van de belangrijke redenen dat we onze plannen in werkelijkheid kunnen uitvoeren en de onderneming kunnen opbouwen. Dit voelt als een beloning en motiveert enorm om de snelheid erin te houden. Voor ons bood LIOF de sleutel naar de volgende fase op een manier die verder gaat dan enkel financieel. Door kritisch te kijken naar het concept, kennis en contacten open te stellen en de nadruk te leggen op de groeimogelijkheden van de onderneming, treedt LIOF op als een waardevolle projectpartner en aanjager van innovatie.