Meer ondernemen met

Testimonials

3 vragen aan Frank Biemans, BMO

"Een uurtje sparren met LIOF geeft je weer veel stof tot nadenken"

Wat voegt BMO toe aan Limburg?

BMO is een innovatief bedrijf dat productieprocessen automatiseert binnen de verspanende industrie. We ontwikkelen en produceren gebruiksvriendelijke robotoplossingen die de productiviteit van verspanende bedrijven verhogen. Daarbij wordt eentonig, repeterend werk vervangen door onze systemen en creëren we meer werkplezier bij onze klanten. Als gevolg daarvan kunnen zij de competenties van hun medewerkers beter en gerichter inzetten en halen we werk terug uit lagelonenlanden. We streven naar het creëren van een aangename werkomgeving.

Ik ben een ondernemer die…

Continu op zoek is naar verbetering en vernieuwing van zowel onze producten en diensten als de organisatie. Ik vind het belangrijk om zelf ook echt mee aan te pakken en zo onze doelen te verwezenlijken. Dit samen met het jonge en ambitieuze team dat ik om mij heen heb verzameld. Samen met dit team is geen weg onbegaanbaar. Mijn ambitie om onze producten internationaal te vermarkten zullen we de komende jaren gaan verwezenlijken. Onze innovatiedrang maakt ons tot een vooruitstrevend bedrijf dat voorop wil lopen in de markt.

Welke deur opende LIOF voor mij…

We hebben diverse projecten gedaan in samenwerking met LIOF. Deze projecten lopen uiteen van productinnovatie en business development tot de eerste stappen om te internationaliseren. LIOF helpt bij het versnellen van onze productontwikkeling en organisatiegroei. Daarbij geeft een uurtje sparren met medewerkers van LIOF je weer veel stof tot nadenken. Dat helpt bij de realisatie van onze plannen.

 

Het bedrijf BMO uit Nederweert is producent en leverancier van automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesbanken.