Meer ondernemen met

Testimonials

3 vragen aan Steven Goetstouwers, Admesy

"Het is mogelijk om een wereldwijd innovatief bedrijf te starten en te groeien in de regio."

Wat voegt Admesy toe aan Limburg?
Hoewel Admesy als nichespeler natuurlijk een klein bedrijf is, en we zelfs ook bij verdere groei niet echt groot zullen worden denk ik toch dat we wel degelijk een mooie toevoeging zijn aan Limburg. Als internationale speler op het gebied van spectrometers en colorimeters bewijzen we dat het mogelijk is om een wereldwijd innovatief bedrijf te starten en te groeien in de regio. Vaak kijken we in Limburg bij het woord innovatie direct richting noorden naar Eindhoven of verder maar er zijn nog veel mooie innovatieve bedrijven met Limburgse roots. Het is bijzonder om er daar een van te zijn.

Ik ben een ondernemer die...
Ik ben een ondernemer die niet gelooft in het stereotype beeld dat vaak geschetst is van de “ondernemer”… Vaak krijgen ondernemers bijna mythologische proporties toegedicht in het succes van een onderneming. Succes ontstaat uit de kracht van een team, als ondernemer is je belangrijkste taak de mensen in je team te steunen om hun hoogste niveau te bereiken.

Welke deur opende LIOF voor mij...
In een hightech nichemarkt een bedrijf starten is iets dat je als ondernemer echt niet alleen doet. Je hebt mensen nodig die bereid zijn in je te geloven, hiervoor risico durven nemen en die als klankbord met je meedenken. Gelukkig hebben we in LIOF en MKB-Leningenfonds betrokken maar kritische onafhankelijke partners gevonden die ons op elk gebied steunen.


Admesy is gevestigd in Ittervoort en ontwikkelt en produceert meetapparatuur voor inline gebruik op het gebied van kleur- en lichtmeting.