LIOF ACTUEEL

LIOF Vandaag 2018

Om kansen te kunnen grijpen, moet je ze wel eerst zien. Als MKB’er heeft u daar niet altijd tijd voor: het concrete vandaag is vaak belangrijker dan het abstracte morgen.

Daarom brengen wij voor u en alle andere ondernemers in Limburg die vooruit willen de belangrijkste business opportunities in beeld. Zo biedt de digitale revolutie natuurlijk volop kansen. En zonder expert te zijn, weten we wél waar u de technologie en alle andere deskundigheid vindt die uw bedrijf klaar maakt voor het volgende decennium.

Ook kunnen we onze ligging middenin Europa veel beter benutten, maar hoe begint u daar aan? Dit magazine staat vol business opportunities die wij met en voor u willen verzilveren.

Wij wensen u veel leesplezier. Wilt u een exemplaar aanvragen, dan kunt u een mail sturen naar: silvy.doijen@liof.nl

Of lees de Vandaag hier.

LIOF VANDAAG_STAPEL_WEB.jpg
LIOF Vandaag 2018
Lees de verhalen van onder andere Ecor, Mine Kafon, Toverland en EKK Eagle. Maar lees ook over hoe Jorg, Krista, Ruben en René het werken bij LIOF zo bijzonder maken.
Lees verder
Jaarverslag 2017
De operationele resultaten van LIOF over 2017 zijn overtuigend. U leest hierover in ons jaarverslag.
Lees verder
LIOF Vandaag 2017
Vandaag is het jaarbericht van LIOF over 2016. Met verhalen van ondernemers en een kijk op hoe LIOF al 40 jaar de Limburgse ondernemer ondersteunt.
Lees verder