Foreign investors Limburg
Why invest in limburg?

liof.com

LBDF
Ideeën worden bedrijven in Limburg

liof-lbdf.nl

MKB Leningenfonds
Co-financiert het MKB in Limburg

liof-mkblf.nl

MKB-Financieringspoort
De brug tussen ondernemers en financiers in Limburg

liof.nl

Limburg Logistiek
Versterkt de logistieke sector

liof-limburglogistiek.nl

LimburgMakers
Versterkt de maakindustrie

liof-limburgmakers.nl

Smart Logistic Centre Venlo
Your smart logistic connection to European business

smartlogisticscentrevenlo.com

LIOF ACTUEEL

16 juni, 2017

Smart Level Company introduceert verstelbare én stabiele ladder voor scheve en gevaarlijke ondergrond

LIOF investeert middels het LBDF en het LIOF Participatiefonds

Smart Level Company heeft een innovatief ladder systeem ontwikkeld voor professioneel gebruik. Met het zogenoemde Smart Level Systeem kunnen (professionele) ladders in 1 seconde recht gezet worden op scheve oppervlakken. De investering van LIOF en LBDF is bedoeld om verdere marktintroductie mogelijk te maken.

Safety first
De Smart Level Ladder levert een positieve bijdrage aan de veiligheid van mensen die op hoogte werken en bevordert tevens de efficiëntie van hun werk. Het Smart Level Systeem voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is TüV gecertificeerd. Het systeem is een belangrijke innovatie voor de laddermarkt en is uniek in de wereld.

Partnership in Limburg
Smart Level Company werkt al langer intensief samen met Altrex voor de ontwikkeling van de ladder. Altrex is de grootste en bekendste ladderfabrikant van de Benelux en gaat de Smart Level Ladder produceren. Het Smart Level Systeem wordt in de ladder gemonteerd. Dit systeem bestaat uit meerdere componenten welke geproduceerd zullen gaan worden door een aantal verschillende regionale toeleveranciers. De assemblage van het systeem wordt verzorgt door Smart Level Company zelf.

Groei in Europa
Smart Level Company richt zich met de verkoop van deze Smart Level Ladder op professionele gebruikers met als afzetmarkt West-Europa. De professionele laddermarkt bestaat uit professionele eindgebruikers, groothandelaren en tussenhandelaren.

LBDF: ideeën worden bedrijven

Met behulp van het Limburg Business Development Fonds (LBDF) worden ideeën bedrijven. Met het LBDF biedt de Provincie Limburg een financieel instrument om ideeën met zakelijke potentie te toetsen, te ontwikkelen en/of te vermarkten. Het LBDF dekt met een mix van financiële middelen elke fase in de ontwikkeling van idee naar markt. LIOF verzorgt de uitvoering van dit fonds.

LIOF Participatiefonds: Eigen Vermogen versterken
Eigen vermogen maakt groei mogelijk. Het LIOF Participatiefonds is er voor pas gestarte, innovatieve MKB’ers die willen doorgroeien, en middelgrote tot grote ondernemers die willen groeien of denken aan een overname, bedrijfsopvolging of turnaround. LIOF kan dan vanuit haar Participatiefonds meefinancieren.