Meer ondernemen met

Instrumenten

Netwerk

Een belangrijke meerwaarde van de relatie met LIOF is de toegang, via ons interne netwerk, tot een breed, extern netwerk. Door het LIOF netwerk kun je op cruciale momenten in de bedrijfsontwikkeling in contact komen met externe specialisten, kenniswerkers, investeerders en collega-MKB'ers.

LIOF is uitvoerder van twee belangrijke programma's in Limburg, waarbij de netwerkgedachte een prominente rol vervult:

  • LimburgMakers
    LimburgMakers is een integraal programma van LIOF gericht op het structureel versterken van het concurrentievermogen van de Limburgse maakindustrie. Via een aantal business opportunities stimuleren we innovaties en kennisoverdracht bij het Limburgse bedrijfsleven, in samenwerking met kennisinstellingen en campussen.
  • LimburgLogistiek
    LimburgLogistiek is een integraal programma van LIOF gericht op het structureel versterken van het concurrentievermogen van de Limburgse logistieke sector. Via een aantal business opportunities stimuleren we innovaties en kennisoverdracht bij het Limburgse bedrijfsleven, in samenwerking met kennisinstellingen en campussen.
  • LimburgAgrofood
    LimburgAgrofood is een integraal programma van LIOF gericht op het structureel versterken van het concurrentievermogen van de Limburgse logistieke sector. Via een aantal business opportunities stimuleren we innovaties en kennisoverdracht bij het Limburgse bedrijfsleven, in samenwerking met kennisinstellingen en campussen.
LIOF_INSTRUMENT-ICOON_NETWERK.png
terug LIOF biedt ondersteuning met kennis LIOF biedt ondersteuning met kapitaalMartijn Ildiz van IM Business Group

“Door kritisch te kijken naar het concept, kennis en contacten open te stellen en de nadruk te leggen op de groeimogelijkheden van de onderneming, treedt LIOF op als een waardevolle projectpartner en aanjager van innovatie."

cfea27d7-e9ce-4901-9ce4-e1feccf004b3.jpg

lees hier het volledige verhaal van Martijn Ildiz.