Meer ondernemen met

Cases

Qwiek

Qwiek ontwikkelt producten om minder mobiele mensen te activeren, zowel fysiek als cognitief. Bewegen is voor ouderen cruciaal om vitaal te blijven.

Opschalen en doorontwikkelen

Bij Qwiek ontstond de behoefte aan extra financiering om enerzijds op te schalen qua sales en marketing en anderzijds om de producten te kunnen blijven doorontwikkelen. LIOF zag het innovatieve karakter van Qwiek, nam een belang van 25% in het bedrijf en voorziet daarmee in de financieringsvraag. Qwiek is verheugd over de samenwerking met LIOF.

Bewezen partner

Chris Rameckers, mede-eigenaar van Qwiek, is optimistisch over de samenwerking. "Participatie is belangrijk om nu al te kunnen doorgroeien. LIOF is een bewezen partner als je kijkt naar hun verleden. In deze fase is het voor Qwiek van belang om – naast de participatie - gebruik te maken van het netwerk van LIOF. Door het aannemen van extra personeel kunnen we de drie huidige producten sneller doorontwikkelen. Zo kunnen deze producten meegroeien met de doelgroep en kan het nog te werven personeel inspelen op nieuwe zorgvragen vanuit het werkveld."