Meer ondernemen met

MKB Financieringspoort

Groeiplannen realiseren

Als ondernemer wil je je groeiplannen zo snel mogelijk realiseren: de markt wacht immers niet. Maar hoe kom je aan de benodigde financiering? Hoe stel je een goede business case op? En welk soort financiering past het best bij jouw bedrijf?

Limburgse ondernemers die willen investeren in groei kunnen voor actuele informatie en waardevolle en concrete hulp terecht bij MKB Financieringspoort Limburg. Dit programma helpt je op weg, via onder meer:

  • inzicht in financieringsbronnen: wat is er, en wat past bij u?
  • betere voorbereiding op uw financieringsaanvraag, dankzij actuele informatie en advies van ervaren bedrijfsadviseurs
  • bijdrage bij het inschakelen van een financieel expert die uw plan helpt aan te scherpen: een voucherregeling voor 50% subsidie tot een maximum van € 2.500,-.

MKB Financieringspoort Limburg opent deuren voor ondernemers.
 

Voor wie?

MKB Financieringspoort is er voor ondernemers met groeiplannen: uitbreiding, een nieuw idee, dienst of product, of een nieuwe markt - en die hiervoor op zoek zijn naar financiering. Het programma is voor in Limburg gevestigde ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (tot 250 medewerkers), in het bijzonder in de maakindustrie, toerisme/recreatie en stuwende dienstverlening. Andere ondernemers hebben al met succes deelgenomen. 
 

Bijeenkomsten

Speciaal voor ondernemers die willen investeren in groei, organiseert MKB Financieringspoort verschillende voorlichtingsbijeenkomsten. Hier krijg je inzicht in verschillende financieringsvormen. Wat past bij jouw groeiplannen? Ook hoor je hoe MKB Financieringspoort je verder kan ondersteunen: met advies, een workshop, of met een bijdrage (voucher) voor het inschakelen van financiële expertise. Andere ondernemers hebben hier al met succes gebruik van gemaakt.

Wil je meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Jos Ernenst, via 06 29 530 993, of mail naar mkbfp@liof.nl.

LIOF en Kamer van Koophandel hebben MKB Financieringspoort ontwikkeld om Limburgse mkb’ers te helpen met het vinden van financiering. Het programma wordt medegefinancierd door de Provincie Limburg en loopt tot voorjaar 2018. Het doel is om groeiplannen van ondernemers te helpen waarmaken en daarmee de Limburgse concurrentiepositie en economie te versterken.

Stiphout Plastics is een plastic recyclings bedrijf. Zij recyclen plastic consumenten afval tot een grondstof. Deze grondstof wordt door de kunstofverwerkende industrie weer ingezet voor het maken van nieuwe kunstof producten zoals pallets en kratten. Uitgangstpunt van Stiphout Plastics is groen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij hebben financiering nodig om hun marktaandeel te kunnen behouden. MKB FInancieringspoort hielp met het in kaart brengen hoe je investeerders kunt aantrekken.