Meer ondernemen met

MKB Financieringspoort

Groeiplannen realiseren

Als ondernemer wil je je groeiplannen zo snel mogelijk realiseren: de markt wacht immers niet. Maar hoe kom je aan de benodigde financiering? Hoe stel je een goede business case op? En welk soort financiering past het best bij jouw bedrijf?

Voucherregeling

Limburgse ondernemers die willen investeren in groei kunnen voor concrete hulp terecht bij MKB Financieringspoort Limburg.  Dit programma helpt je op weg, via onder meer een bijdrage bij het inschakelen van een financieel expert die jouw plan helpt aan te scherpen: een voucherregeling voor 50% subsidie tot een maximum van € 2.500,-.

MKB Financieringspoort Limburg opent deuren voor ondernemers. Al ruim 60 ondernemers hebben gebruik gemaakt van deze regeling.

Voor wie?

MKB Financieringspoort is er voor ondernemers met groeiplannen: uitbreiding, een nieuw idee, dienst of product, of een nieuwe markt - en die hiervoor op zoek zijn naar financiering. Het programma is voor in Limburg gevestigde ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (tot 250 medewerkers), in het bijzonder in de industrie, toerisme/recreatie en stuwende dienstverlening. Andere ondernemers hebben al met succes deelgenomen. 
 

Wil je meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Jos Ernenst, via 06 29 530 993, of mail naar mkbfp@liof.nl.

LIOF heeft MKB Financieringspoort ontwikkeld om Limburgse mkb’ers te helpen met het vinden van financiering. Het programma wordt medegefinancierd door de Provincie Limburg. Tot einde 2019 kunnen aanvragen worden ingediend.